Taal

Ik ben een leider


Betaal de Sportalbums gemakkelijk met iDeal | Ontvang als dank een cadeau

Nog maar 2 stappen!


U bent er bijna. In enkele stappen is de afronding van de Sportalbums compleet. Vul hieronder het aantal te betalen albums in:

VRAGEN? Vind hier snel een antwoord!

De meest gestelde vragen over onze SportAlbums vindt u hier. Zij kunnen u misschien op weg helpen?

Jazeker, dat kan! Mailt u ons het T-nummer van de fotoshoot, of de naam van het team met de datum stuurt (bv. "Ajax Amsterdam C4 15/02/2016"). Geeft ook aan om welke geportretteerde persoon het gaat: dit kan textueel (bv. "staande rij, derde van links") of maak een foto van de portretfoto en voeg deze als bijlage toe!

Een nabestelling van een kleine foto van 10x15cm (het formaat van de portretfoto in het album) kost €6.- en €7.- voor 13x18cm (het formaat van de teamfoto in het album). Hierbij rekenen wij geen extra verzendkosten. Nadat u het bedrag heeft overgemaakt worden de foto's naar u verstuurd. Andere formaten en materialen zijn ook mogelijk, bekijk onze mogelijkheden hier.

Tijdens de vakantietijd houden we er rekening mee dat de afronding langer nodig heeft. Als u het daarbuiten niet redt, neemt u dan even contact met ons op om te kijken wat we het beste kunnen doen.

Onze excuses! De meest voorkomende reden dat een album 'niet is ontvangen' is dat een speler niet is gefotografeerd. Kinderen rennen natuurlijk graag rond en voor onze fotografen kan het zodoende lastig zijn te bepalen wie al is geweest en wie niet. Staat uw zoon of dochter wél op de teamfoto? Laat het ons dan weten. Wij zullen uitzoeken of er een portretfoto is gemaakt en het album alsnog naar u opsturen.

Jazeker! U vindt de informatie en het bestelformulier rechts bovenaan de pagina, direct onder de 'Betaal Nu'-knop!

Dat vinden wij jammer! Gemiddeld worden 71% van de albums verkocht. We zouden graag van u horen wat de reden is zodat we hiervan kunnen leren. Ook wij willen natuurlijk graag iedereen tevreden stellen en onze producten en services voortdurend verbeteren. 

U kunt de mini-poster houden en de overige albums kosteloos terugsturen naar ons antwoordnummer.

Scroll to Top